Macina jubileum feest

19 maart was het zover! Het jubileumfeest van Macina. We zijn nu officieel 10 jaar en daar zijn we heel erg trots op. We vierden dit samen met onze vaste supporters, die ons al jaren steunen met geld en enthousiasme. En ook samen met nieuwe supporters, die ons nog niet zolang kennen maar even enthousiast zijn. We hebben getrommeld, gegeten, een quiz gedaan en leuke Ghanese cadeautjes gekocht. 

We vonden het heerlijk om samen terug te kijken op de afgelopen 10 jaar Macina Foundation. Waarin we van een klein, gehuurd computerlokaaltje in Kokrobite zijn uitgegroeid naar een prachtige school en 12 mooie computerlokalen op scholen door heel Ghana. Door de jaren heen is het ons steeds duidelijker geworden hoe belangrijk het is dat kinderen de kans krijgen om zich te ontwikkelen met behulp van computers. Niet alleen omdat het in dit digitale tijdperk noodzakelijk is om 'bij te blijven'. Maar ook omdat het een plek is waarin kinderen kunnen experimenteren met hun creativiteit en nieuwe talenten kunnen ontdekken. In de toekomst hopen we hopen dit voor nog veel meer kinderen mogelijk te maken.

Dit is ook het moment om iedereen te bedanken die ons heeft gesteund. Met donaties, met tijd, met energie, met complimentjes en met likes. We waarderen het enorm. We hopen nog heel lang door te gaan met dit voldoening gevend werk.